Hva jeg ikke liker…

Jeg har funnet ut noen ting jeg ikke liker med noen mennesker.

Jeg liker ikke folk som er utakknemlige- de som ikke sier takk eller setter pris på ting som blir gjort for en, om det er med meningen eller på den andres initiativ. Når du står i over to timer og baker nydelige horn til noen, og du gleder deg til å gjøre den andre glad.  Så får du ikke en gang et lite takk. Utakknemlighet.

Jeg liker ikke folk som ikke klarer å reflektere over sin egen situasjon og handlinger.

herskUavhengig om den er positiv eller negativ. At de ikke har evnen til å ta et steg ut av situasjonen og se seg selv og tenke- «dette var kanskje ikke særlig redelig gjort».  De som fraskriver seg all ansvar og kun skylder på den andre, mener at de selv aldri har gjort noe galt. Det er smålig og umodent, eller så er det bevisst bruk av hersketeknikk. Men alle kan ta feil avgjørelse en gang i blant – det er menneskelig og feile, men da burde man være såpass oppegående at man er litt etterpåklok og sier unnskyld.

Mennesker som ikke kan ta hensyn eller vise normal folkeskikk er også noe som jeg provoseres av. At noen ikke bærer evnen til normal folkeskikk, kan man av og til skylde på foreldre og oppvekst. Men man blir jo eldre og man skjønner at en for eksempel ikke skal storme inn i noens leilighet/rom, uten å ringe/banke på osv.

Supert at jeg er så konsentrert når jeg leser til eksamen… 🙂

im sorry