For å få en date, må du ha en date!

Når man er singel så går man rundt og har lyst å bli bedt på date. Er du av den gamle sorten, som meg, som mener at det er mannfolka som skal ta det første steget – kan det i dette århundret ta litt tid. Du møter menn på byen, dere utveksler nr, men ingen action. Tilslutt blir du en bitter, sur dame som ingen vil be ut på date. Nå tok jeg litt i, men det er slik vi jenter føler det av og til. Men vi gir oss ikke – vi klistrer på smilet og kjolen, og kaster oss ut i det igjen. Men dagene går og du vet i alle fall to godkjente og to nesten godkjente menn har tlf.nr ditt – og ingen får mobilen din til å spille.

Men så plutselig en dag blinker det i mobilen og der leser du en halvgod invitasjon på en date. Du smiler rundt og tenker at du alikevel ikke kommer til å ende opp som en halvglad kassadame på Samvirklaget. Du vil jo ikke virke for ivrig, så du venter en dag på å svare. Og her kommer hemmeligheten – for å få en date, må du ha en annen date!

Innen den dagen var over, får du enda en melding av en annen kar – som gjerne vil møte deg. Hva er det som skjer, først var det et tomt ekko og nå er det to menn som vil ha med på date!

Jeg lurte litt på om dette var det samme som når man er ute på byen – når menn ser at en jente får mye oppmerksomhet fra andre menn, får de automatisk jaktinstinkt påslått og også dem må prøve å vinne jentas smil. At en jente først må få oppmerksomhet fra en mann, for at hun skal bli fristende nok for andre. Men her skjedde jo alt på sms og disse to mannfolka vet ikke hvem hverandre er (håper vi), så da kommer neste dilemma – hvem velger man?

Du har møtt og snakket med dem begge, men hvem velger du? Du veier opp det du vet om dem fra før, kjenner etter hvem du følte deg mest tiltrekkende til og da har du vel svaret tilslutt. Da har du et nytt luksusproblem. Du kan enten sende/ringe å gi avslag, eller bruke den ene ungkaren til og «øve» deg på – for å roe ned den irrende nervøse følelsen som vi alle vet kan gi fatale følger. Da vil du automatisk føle deg roligere og opptre fantastisk på den daten du hadde bestemt deg forYes or No?.

Baksiden av medaljen (som vi ikke er så stolte over) er at man har på en måte brukt en uskyldig hyggelig mann – for å oppnå en annen kanskje bedre mann. Men det er vel på tide vi damer begynner å lære oss hvordan mannfolka danser!