Har kjøpt meg en venn, kledd i grønt.

Sitter faktisk i en stor leilighet med to soverom. Alene. Og ser på Sex og Singelliv… Hmm, ja jeg er på kanten på å være patetisk- hehe. Så jeg tenke at de som begynner på nytt, kjøper seg planter. Jeg reiste ned på den blomsterbutikken som lignet minst på en «lykkelig-glad-forelsket» blomsterbutikk; det ble «Guttas Blomster». Da jeg stod utenfor og leste navnet, skjønte jeg jeg var på rett sted. Ikke no hjerter og glitter er inne nei! Plantene og de mindre glorete blomstene stod på rekke og rad. Hva skulle jeg ha?

Den første planten jeg tok var visst en som skulle plantes ute…. Jeg har absolutt ingen kunnskap om planter! Jeg gikk rundt, så på hvor tykke bladene var, hvilken farge blomstene var, men det var ingen som appellerte til meg. Jeg ville ha en plante som er som meg; litt rar, uventet og får deg til å le. Jeg brukte lang tid og begynte sakte men sikkert å trekke mot en kjedelig piggete kaktus, som minnet meg om den jeg landet på når jeg var 9år. Den fikk meg egentlig mer til å grøsse enn å le. Så vandret blikket mot en Orkide, en lilla. Peneste blomsten som finnes. Meeen den minnet meg litt for mye om visse ting. Jeg ville den skulle være grønn, lett å ha med å gjøre og kul. Rett før jeg skulle gå ut med hengende hode, gløttet jeg like bak en stor skummel plante som kunne ha spist meg om natten, og der stod den. Den rareste planten jeg noen gang har sett! Jeg visste ikke at slike fantes engang! Det var meg, slik som jeg føler meg på innsiden. Helt fantastisk! Jeg kjøpte den og bærte den stolt hjem. Den er et symbol på meg, at folk må ta meg akkurat som jeg er.   🙂

Elefantfoten min

Elefantfoten min - midt i stua!

 

PS:

Er det litt selvmotsigende å trene 4 ganger i uka for å bli sterk, men unner seg en liten hjemmelaga sjokolademuffins om kvelden?

2 tanker om “Har kjøpt meg en venn, kledd i grønt.

Det er stengt for kommentarer.