«Jeg er et typisk mannfolk og du er et typisk kvinnfolk!»

sa han i slutten av en heftig diskusjon. «Jeg er enkel og  tenker på den ekleste løsningen for meg, for oss begge. Mens du tenker komplisert og vanskelig, og må diskutere frem og tilbake i mente.» sier han oppgitt.  Jeg tenker litt over den uttalelsen før jeg finner ut at det er der problemer ligger. «Hvorfor er det så enkelt for deg å ta alt enkelt, når det ikke er enkelt?»  «Men det er jo enkelt!»

Jeg setter trutmunnen frem og furter mens jeg lurer på hva vi egentlig begynte å krangle over. Vi er litt forskjellige jeg og han. Jeg er opp og ned og hit og dit, mens han er en avslappet rolig mann. Ikke rart vi har noen turbulente perioder av og til. Men hvofor og hvordan klarer han å ta ting så enkelt? Jeg vil helt plukke problemet fra hverandre, vurdere hver sak, så finne løsning. Han hører problemstillinga, så finner han en løsning som passer han og meg, i følge han.. For det meste så finner han rettferdige løsninger. Men hvordan klarer han det? Jeg klarer ikke å la ting ligge før den ekkle følelsen i magen er borte, for å få den bort må jeg snakke i hjel problemet. Han bare sier greit, så er det greit..? Skjønner det ikke jeg..

En annen ting er at mange kvinne magasin, som woman ( som jeg leser fast) hinter frem til 50 talls holdninger i forhold. Jeg føler at alle artikler viser til hva kvinner kan/skal /må gjøre for ta mannfolket skal like dem mere.  De fleste artikler sier for eksempel Geniale gaver til kjæresten eller som denne Lær deg å snakke mannespråket, og mange flere som ikke ligger ute på  nett.  Jeg skal ikke si at de ikke er nødvendige, men jeg føler at de prøver å formidle at det er kvinner sin plikt å gjøre mannen fornøyd, at vi må omstille oss, lære oss alt om de, studere dem og lignende. Kan aaaldri i verden tenkte meg at det er artikkler i samme kategori i mannebladene. Du finner neppe tekster som heter Derfor klarer hun ikke å gi slepp, på ting du syntes er unødvendig eller Tidspunktene du SKAL gi dama di en klem. Jeg skulle ønske de kunehn lære det jeg, iallefall når man kan gi en klem. Det skal jeg lære min mann, gi meg en klem når han ser at jeg ikke klarer å gi slepp på en diskusjon/problem (som egentlig ikke er et problem) som han har funnet en enkel løsning på. Power of the klem er undervurdert! Alle gutta burde lære seg den.

2 tanker om “«Jeg er et typisk mannfolk og du er et typisk kvinnfolk!»

Det er stengt for kommentarer.