Er det rart jenter blir paranoide?

» 10 tegn på at han er utro.» leser jeg på woman sine nettsider. Skal jeg tro på det?

Jeg setter meg ned, leser avsnitt for avsnitt. Når jeg er ferdig lest, sitter jeg med tårene i øynene og er sikker på at (da-tidens) kjæresten er utro .. Der står det nemlig at hvis han plutselig begynner å trene, så er han utro. Hvis han plutselig begynner å kle seg bedre, så er han utro, og mye mere. Men det stopper ikke der. Flere artikler dukker opp ang samme tema.

Er det rart jenter blir paranoide?

Tenk hvis det er noen der ute som tror på dette som de kristne tror på det som står i Bibelen? Det må være slitsom for gutta! Hvis han ønsker å komme seg i form, så begynner dama å hyle fordi hun tror han er utro. Men missforstå meg rett, for alt jeg vet så stemmer det for noen. Jeg har vært borti nok mannfolk som får deg til å tro det meste mens han holder på med flere damer samtidig. Det viktigste her er nok å ikke dra alle mannfolka under samme kam.

Woman har sikker rett i noen tilfeller, men de setter noen ting på spissen. Jeg har selv vært der, lest små spalter om hva man skal gjøre for å «kapre mannen», » bli den fantastiske sjekkeren» osv.  Og slukte det rått. Man føler seg roligere og får mer «jukse-selvtillit» når en leser slikt, helt til man møter virkeligheten igjen. Tenk hvis det var så enkelt som å følge en oppskrift?

Men til syvende og sist så er det ingen menn som er like. Herregud det finnes mange forskjellige typer! Så deretter skal man velge hvilken artikkel som handler om akkurat din fyr. Det må være like vanskelig som å stenge en fjert inni en stråkurv. Kan foreslå de 3 hovedgrupper av menn.

 1. Den gamle ordentlige mannetypen, mann med stor M, fysisk arbeid osv
 2. Data gutta…
 3. De gutta som er mest opptatt av utseende, med røde bukser og hull i ørene..

Men hvordan de er på innsiden av skallen, er umulig å kartlegge. Så når man leser disse artikklene som skal være hjelpende/veiledene til å forstå mannen, føler iallefall jeg at de er mere forvirrende.. Men hva vet jeg, er jo bare ei lita jente.

5 tanker om “Er det rart jenter blir paranoide?

 1. Darunia

  Jeg velger heller å stole på han og min egen magefølelse.. Ikke gjøre meg selv smågal av alle tegn som kan tilsi at typen er utro.. Det er å be om bråk

 2. Skogtrollet

  Å ta alt som står i slike lister for god fisk det er som å gå å tro på tannfeen og julenissen, det stemmer kanskje for noen men langt fra alle. Har selv hatt en samboer som lurte meg trill rundt, loppet meg for penger og hadde ihvertfall en til på si og jeg ante ingenting. Tror ikke noen av de tipsene en ser i damebladene egentlig passa heller, om noen vil ljuge og er flinke til det lurer de en fort, ihvertfall om en er av det godtroende slaget. En må bare stole på sin egen sunne fornuft og se denslags skriverier som underholdning, damer i dag har da sannelig nok å engste seg for fra før med slankepress, kjøpepress og alskens anna press.

 3. Lakenskrekk

  Hallo Marit 🙂

  Hva jeg mener? Jeg skulle ønske jenter som sitter med tårer i øynene av å lese søppel som Woman, ville slutte å kjøpe bladet! (Der håper jeg du la på litt for sette blogginnlegget på spissen….? :))
  Eneste grunnen til at sånt selger er fordi de er med på å skape den usikkerheten i jenter som de liksom skal være med på å bekjempe. Ellers vil jeg våge å påstå at man finner flere paranoide kjærester blant Woman-lesere enn Bibel-lesere, hehehehe 🙂

 4. Nina Elisabeth

  Og akkurat derfor har jeg sluttet å lese slike artikkler. Til tross for at jeg er selvsikker nok til å stole på typen, kan jo disse artikklene rive ned fjell på en dårlig dag.

Det er stengt for kommentarer.