Søndag= Tid for litt filosofering.

I dag har jeg hatt litt Marit-tid.

Lagt litt planer om reising og pensum osv.Så tenkte jeg på om jeg virkelig savnet Norge?

Jeg savner ting som snø, regn som faller rett ned, lakris, norsk fjellvann og selvfølgelig folkene. Vennene mine som sitter i Norge og fryser mens jeg svetter og steiker meg i solen. Tenk at jeg gjorde dette her, dro til Nicaragua uten å planlegge, uten å vite noe om landet. Rett og sett bare dro. Visste kun av ei som jeg kjente som skulle hit. Men til nå har det gått kjempe bra, nesten uvirkelig bra.

Tror det jeg kan finne på å savne mest, er følelsen. Ikke konkrete ting, men følelsen som tingen evt. smaken eller en følelsen personen kan gi deg. Man merker hvor mye man egentlig setter pris på de små tingene når man ikke eller svært sjelden har/føler de.

Nå følte jeg meg som en klisjè… Men det stemmer jo det jeg skriver. Her skal jeg være i 3 måneder, det har gått 1 måned allerede. Dagene har rast av gårde. I morgen skal jeg ut i praksis i en Nicaraguansk barneskole. Spennende!

På denne ene måneden har jeg gjort mye rart. Jeg kaster meg inn i nye eventyr og har ingen bekymringer. Derimot kan det hende det er litt dumt? At jeg ikke stresser, er ikke nervøs, er det et tegn på at noe er galt, eller er det kun det at jeg har blitt svært ”Leidbæk”. Tror jeg passer som backpacker. De har et spesielt utrykk i fjeset og holdningen deres er sliten og avslappet. Man i gjenkjenner en backpacker på lang avstand. De er trivelige og glad i nye mennesker. Har møtt sånne fra England, Ungarn, USA, Nederland, Tyskland, Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Australia. Ja det er de jeg kommer på nå.

Et annet filosofisk spørsmål er om de i hjemme legger merke til at jeg ikke er der.

Guri hvor sentimental og undrende jeg ble da. Har kanskje noe med at jeg var ute i går, og dagen derpå har sine påvirkninger.

1 tanke om “Søndag= Tid for litt filosofering.

 1. Engelen

  Hey hon!

  Fint å lese at du har det bra!

  Tenkte jeg skulle svare på det filosofiske spørsmålet ditt 🙂 Jeg merker ikke at du er i utlandet, for du er på msn og på fjæsern! Så for min egen del er det det samme om du sitter i Trondheim eller i utlandet, jeg får se deg like lite!

  DOG, DOG: Jeg merker at du er ute på livet og gjør noe spennende! Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig på dine veger og jeg gleder meg veldig til du kommer hjem for å fortelle om alt du har opplevd!! 🙂

  Når jeg tenker på Marit (ser deg på facebook, msn, i linken på bloggsiden min hvor det står «Marit Kanari») så smiler jeg som en unge og kjenner det kribler for at du er i utlandet og har det gøy 🙂

  HAVE FUN! 🙂

Det er stengt for kommentarer.