Nå drar jeg!

Da er det 6 dager til jeg drar til Nicaragua. Gleder meg som en unge, men er ikke sikker på om jeg vet hva jeg begir meg ut på.. Skal være der i 3-4 måneder. Skummelt, men samtidig så spennende!

 

Så hva skal man egentlig pakke til en slik tur? Jeg kan jo ikke ha med meg for mye heller, skal sikkert kjøpe en del der nede. Også er det varmt. Deilig. Skulle handle bikinier her om dagen, men der er ikke alle som selger bikinier på vinteren! Så hva skal jeg gjøre da? De har så vanskelige størrelser der nede, men får vel kaste meg i det.

 

Ellers så har jeg også shoppet på apoteket. Idoform, kulltabletter, Imodium, allergitabletter osv. Jeg vil ikke bli syk. Har også tatt en haug med vaksiner. Klarte selvfølgelig å rote til den ene vaksina jeg hadde ansvar for selv; drikke vaksinen. Tok begge på en gang, i stedet for å ha en uke i mellom. Men fikk meg en ny, så det går nok greit. Skal ta enda en på fredag, påfyll av hepatitt tror jeg.

 

Fly til Nicaragua. Maange timer. Har fått streng beskjed av venninna mi å ta sånne øvelser til bena slik at jeg ikke får blodpropp. Opp med tærne, ned med tærne osv. For heller jogge litt i midtgangen, tror det funker bedre.

 

Men nå skal jeg ut å ri, det er lenge siden sist. Det er kaldt ute, får slenge på kjeledressen og lue.

 

Bilder og historier fra Mellom-Amerika kommer! 🙂

3 tanker om “Nå drar jeg!

  1. shoops

    bikini er det minste problemet, mellom-amerika er heaven for herlige bikiniar som er SÅ mykje billegare enn i Norge!! 🙂

    GOD TUR!! :o)

    P.s: Ta med deg musikk, øyrepropper og penn og papir! 🙂

Det er stengt for kommentarer.