Action speek louder than words

 

 

 

Mange har sikkert sett filmen, how to loose a guy in 10 days. Jenta Andy er "how to" jenta i et moteblad. Hun skal finne en kar, sjarmere han i senk, så skal hun deretter gjøre alle feilene noen jenter gjør tidlig i et forhold. Det er ting fra å lage album om deres fremtidige barn til å ringe konstant. Filmen har selvfølgelig en lykkelig slutt, og begge fikk seg en lærepenge.

I filmen er disse feilene ganske drastisk i forhold til de små feilene man selv gjør i hverdagen. Om man er på byen, på første date, eller rett og slett prøver å omgås med det motsatte kjønn.

Så hva er de enkle feilene vi gjør? Kunne ha skrevet ned mange, men hvorforskal man hele tiden fokusere på det som er negativt? Jo, man lærer av det. Men om man ser på det positive, så får man mer guts til å trå til!

Men det er enklere sagt en gjort. Ei venninne av meg planla alt hun skulle si til karn hun skulle møte på byen. Hun andre, hoppet bare i det. Hvem tror dere kom best ut av de to? Joda, hun som tok det som det kom. Kroppspråk spiller hovedrollen her. Hun ene som hadde planlagt alt, var nervøs og skeptisk. Men hun andre, tok alt som det kom. Lo og koste seg. Så det jeg skulle frem til er at uansett kjønn, må bli mer avslappet i forhold til hverandre. Jenter overanalyserer ofte og gutter tja er gutter.

Hva blir da oppsummeringen? Ikke legg mest vekt på feilene, mer lær av de. Husk det positive og ta de med videre i livet. Og ikke glem å leve livet mens du kan!

Det er bare jul, en gang i året.

2 tanker om “Action speek louder than words

Det er stengt for kommentarer.