Forvirret 3 års student….!

 

Joda, jeg klarer det meste… Her har jeg nettopp kommet fra handball cup i køben (som vi vant, ved hjelp av varmekrem og wiskey). Er rusten i halsen, og hjernen fungerer ikke helt som den skal. Før denne turen startet var jeg innom skolen og skrev meg på seminarer til ene ped faget mitt. Det passet suupert inn i min timeplan, og var stolt. Så kommmer dagen i dag, har første forelesning kl 0815, som jeg ikke kommer meg på pga av mya snakk om McSteamy etter gårsdagens episode av Grays Anatomy. Kommer på meg til slutt på skolen kl 1145, og seminaret begynner 1215 på D7. Bra marit, tenker jeg. Nå har jeg tid tid å sjekke fjæsboka før det begynner. Men jeg vandrer bortover Dragvolls lange ganger mens jeg hører på Dandy Warholes, får jeg parti brosjyrer, plakater og maaange kondomer.. joda, smart det 🙂

I det fjærne ser jeg D7, kl er 12, så jeg går inn for å finne bra plass. Men når jeg kommer inn, er det ikke en sjel å se. jaja, er tidlig ute, tenker jeg. Klokka nærmet seg 1215, som plutselig ramlet det mennesker inn. Det første som slo meg var at jeg ikke har sett noen av disse menneskene før, og det andre var at læreren var heeelt ukjent. Men jeg fryktet ikke. Tenkte bare siden det var et helt nytt ped fag, så kanskje de har fått nye lærere og at jeg har havnet i en gruppe med helt ukjnte folk.

Så begynte seminaret, jeg hadde ped boka klar, skrive boka mi lå åpen og jeg hadde favoritt penna mi i hånda, klar til å skrive. Læreren var ikke helt norsk, la jeg først merke til, da han begynte å prate. Det neste jeg fant ut var at det han paratet om hadde absolutt ingenting om pedagogikk å gjøre. Derimot handlet det mer om middelalderen og noter….! Herregud, tenkte jeg nesten for høyt. Det er seminar om musikk fra middelaldreren!! Hvor er ped folkene mine? Kan jeg bare gå usett ut av rommet, når jeg strategisk har plassert meg helt fremst? nei å nei…

Jeg ble sittene i 10 min å late som jeg var med i klassen. men det som var litt teit, var at klassen var jo så liten at de fleste kjente hverandre, og de viste at jeg hadde kommet feil… Heldigvis, så skulle de sende rundt noe papirer og rotere med pulter, og da så jeg en mulighet til å gå. Pakket sakene raskt sammen, og smatt ut døra. Jeg var flau og forvirret på samme tid. Og ped seminaret som jeg egentilg skulle på, hvor var det??

Jeg kom meg på bibloteket, stjal en pc fra et stakkars menneske som sikkert har 7 i alle fag, og sjekket its learning. Der va ingenting forandret..Så  jeg sendte en mail til seminarlederen. Og Dette skrev jeg :

" Hei! Nå er jeg litt forvirret. Jeg er på seminarene i 1001 på tirsdager (idag), på D7. Jeg satte meg der, og har hatt 10 min med musikk fra middelalderen…ikke akkurat det jeg forventet. Så hvor er det egentlig vi skal være?
Håper jeg ikke har gått glipp av alt for mye!"

Og Dette fikk jeg til svar:

"Hei hei!

I dag er det onsdag 😉

Du er på gruppe 1, som skal være på D7 på tirsdager kl. 12.15 🙂

Hilsen seminar leder."

Smart marit….! Jett om jeg var flau… haha, er det mulig!?

jaja, sånn går no dagan..    =)

1 tanke om “Forvirret 3 års student….!

  1. Lottis

    HAHAhaha..:) would that be Marit in a nutshell??;) Hihi, søta! Håper du har det bra innimellom forelesningene:)

    Masse klemmer fra Harstad

Det er stengt for kommentarer.