Soool i trondheim

 

Da va det vel tid for oppsumering av helga:)

Det var vært så fantastisk fint vær, det e så godt å se at vårn virkelig e på vei. Men tebake te helgas begivenheter. På fredag innvia vi henrik sin nye leilighet med alkohol, 40talls dans og shotting. Heldigvis så va det ikke æ som shotta mæst, det va polsken:)  Æ lært folke christina aguilera sin candyman dans, som e sjikkeli kul. Deretter så fant vi ut vi sku ha spenolfest. Det går egentlig kun ut på å smør hendern inn i spenol. men det e arti. Så begynt æ,therese og henrik å lag rekalmebilda for spenol. De ser du nederst på sida. Så va det tid for å prøøv å kom sæ te byen, men på veien så opdaga vi hu An-Magritt og oksen, fra Falkberge sin bokserie. Det e en statue,for de som ikke veit det. Vi kun jo ikke bare gå forbi, så vi stoppa og hadd en liten fotoseanse. Og det va KJEMPE arti! hihi Tida gikk og arne fant ut han mått fiks på karmaen sin, så han fant ut han sku vær kjempe snill me absolutt alle han møtt- så med andre ord va vi framme i byen kl to. Og det stenge kl tre. Men den turn te byen bli æ nok aldri å gløm!

Vokna på lørdagsmorran, me sola i øyan og va i et kjempe humør. Heiv mæ i dusjn og rocka mæ opp te dragvoll der Dragvoll 1 og Dragvoll 2 hadd siste kampen i serien. Der va en høylytt tilskuer fram te kl 1800. etter det va det nesten rett på forfest me handball laget. Som vanlig bli det høylytt skravling om det ene og det andre. Så tok vi taxi te Storås og gikk videre te Harvies, der va det faktisk ingen folk. Men det va det siste vi tenkt på. Første ting å gjør va å kjøp sæ en drink eller vann, så gå på do, å "fiks" den litt 🙂 Hele kveldn va kjempe arti!

Søndagsmorran, va ikke like idyllisk som lørdagsmorran. Æ mått rør mæ for å ikke spy, heiv innpå me paracet og advil, og maaasssee coola! Når magen slutta å protester, gikk æ ned te arne en tur, der spist vi en mango. Så gikk vi i møte med georg og henrik. Vi kjøpt kinobiletta te 300, som e en Genial film! Arne, georg og æ dro på opplevelses tur te nidarosdommen, spist softis på bakklandet og drakk fanta på solsiden. Kjempe koslig. Når æ endelig kom mæ heim, la æ mæ på senga å vokna 3 tima etterpå. Da va det bare å tøffel mæ nedover te arne igjen. Vi sku på kino. Da fant æ ut at solbrilla ikke funke inne på kinoen. Første gang på hele søndagen æ tok de av.

Jau, det va det. Det mye mer æ kunna skrevve, men orke ikke. Top model usa e på tv, og det må æ få me mæ 😀

æ vil ha laaaaangt håår mer krølllaaa!

Vil du kommenter, slå tel! 🙂

3 tanker om “Soool i trondheim

Det er stengt for kommentarer.