En mandags formiddag.

Det man ikke vet, vet man ofte ikke at man ikke vet!

Joo, ka kan æ skriv i dag? sett no her å høre på hundn min som har fått halsbetennelse. Og for de som ikke veit kos hundan hoste, så høres det ut som han har bronkitt, åsså hoste han te han brække sæ.. Deilig å hør på. Så æ prøve no å dekk over med min nye favoritt sang Candyman me Christina Aguilera. Rå tøff sang altså!

Men men, helga e no et kapittel for sæ sjøl. Så veit no ikke helt om æ ska bring den på banen. Har fått nåen nye problema i hverdagen, så det kan æ vel skriv om. Altids fint å syt litt:)

Første problem e de to emne oppgavan mine som æ nestn ikke har bynt på, har litt startvansker. De ska vær på 6 pc side hver, og inne te 16april. Hvis nåen veit ka æ kan bruk som startkabla så bare si ifra. Andre e at æ har ikke penga.På etteller anna vis, står æ igjen me 150 kanskje 200kr etter å ha betalt alle regningan, husleia. Og det ska æ lev på te 15 april. Og i tilegg ska æ flyg heim te påska, me en hund, to snowboard og selfølgeli alle klær og sko. å send hundn koste 200kr. Koste det nåkka å send brettan som spesial baggasje? jaja. Neste problem e at æ e så bleik. Men selfølgeli e det  jo mange muligheta te å bli brun, men det koste pænga. Åi der kom æ på at æ ska døm handball i helga, så det tjene æ vel 100kr:) men ska ut samme lørdag,så da må æ vel kjøp en vin. da gikk æ i null. Så neste problem e at æ kanskje e en litn hypokonder. En jævel av en glunt sa at han har hatt kyssesyka og at flere han kjent hadd det no, åsså prestere han å kyss mæ! Går det an å vær ondskapsfull?! æ som e helt avhengig av å tren, og om man får kyssesyka kan man ikke tren på 3 måneda!! hjælp! Derfor håpe æ at IKKE får det. Men hypokondern i mæ kjenne at æ e litt rustn i halsn, dott i øran og hode hold på å dett av. Selfølgelig kan det jo hend det e en helt enkel influensa:)

Haha, rart å se på det her, æ klare ikke å skriv emneoppgava men å skriv her går som en drøm. Det e vel også et problem. hmmm, hengt mæ litt opp i den der kyssesyka altså. Har ei venninne som har det no, og det høres ikke arti ut. Hu hete Torill og e kjæmpe flenk å ta bilda. Vi vokst opp sammen og har gjort mye unødvendi, spennanes og tinga som e rettogslett farlig. Men vi har lært av det =)

Et anna tema som æ kan skriv om seiner, og som sikkert maaange andre jente i alle aldera også skriv om, e de her mannan i live vårres. Kor mye rart, kult og koselig man oppleve. Men som sagt, en anna gang 🙂

Lure du på nåkka, så bare spør 😀

-marit-