Fylla har skylda

Da vokna æ i morrest å fann ut æ hadd vært ute i går. Håre va enno bløtt etter regne ute, sminken va Ikke tatt bort og det va masse knekkebrødsmula i senga mi. Med andre ord had æ tydlivis spist knekkebrød før æ la mæ. Har du nåen gang logge på knekkebrødsmula? Uansett så vokna æ, klart ikke æ ta hode bort fra puta, å holdt på å flir i hjel. Det skjer jo ikke hver dag, så æ skjønt jo egentli da at æ ikke bare hadd drokke vann dagen før.

Men, ka va det æ sku skriv. jo spenol. Spenol e bra,mene no æ iallefall. Den hold hudn og tilogmed spenene myke, atså te kua. Så spenol e både for kjøttetera og drøvtyggera. Meget bra! Men koffer høre æ så mange rykte om spenol da? Det værste va det rykte om at man får mere hår av å bruk spenol. Feks på arman, har æ mer eller mindre hår på armen etter at æ ha brukt spenol? La mæ avkreft det her rykte, me å spør folke; har dokker nåen gang sett hår på juran te ei ku? NEI! akkurat, så me andre ord får man ikke mere hår om man bruke spenol. hehe, vorre litt kjedelig om det ha vært sant da. Iallefall villa æ ha set ut som bigfot. ikke at æ har så store fota men at han har så mye hår. Han som gikk på tv3 vettu.

No ser æ på mtv, ser hu beyonce og shakira. Koffer ser de helt likens ut? de søng om karma, men ka har det me saken å gjør? hmmm..

3 tanker om “Fylla har skylda

Det er stengt for kommentarer.